Tandkrus: en fast bestanddel på badeværelset

tandkrus

Badeværelset er ét af hjemmets allervigtigste rum, som tjener mange formål.

Mange danskere har fået øjnene op for godt design og møbler af høj kvalitet, og det betyder flotte rum i alle afskygninger. Folk er også begyndt at gøre noget ud af deres badeværelser, men designer-tendensen har endnu ikke bredt til alle rummets elementer.

Tandkruset er en fast beboer på de fleste toiletter, hvor der også børstes tænder, men desværre har alt for mange mennesker bare en grim plast kop stående i stedet for et kvalitetsfyldt design. Det er en skam, for man skal jo kigge på kruset hver evig eneste dag – så hvorfor ikke gøre lidt mere ud af det?

Behag dig selv

Én af de bedste måder, hvorpå man uden besvær kan friske sit tandkrus en hel del op, er ved at købe det i et lækkert materiale – eksempelvis marmor. Tandkrus i marmor er udelt praktiske, som alle andre slags tandkrus er det, men forskellen i det æstetiske udtryk er ikke til at tage fejl af: den er slet og ret enorm.

Marmor er et langt mere elegant og markant smukkere materiale end både plastik, træ og glas, som er nogle af de materialer, man ellers kan støde på. Ved at købe et tandkrus i marmor sikrer man sig en god bolig til sin tandbørste, hvis man har den stående deri, eller også har man en smuk, dekorativ genstand, som både er til pynt og kan bruges til at drikke vand af.

tandbørste

Gennemført bolig

Udover, at man skal sørge for at behage sig selv med et flot tandkrus, skal man også huske på det udtryk, ens bolig har. Hvis man har sørget for at gøre noget ud af både stue, spisestue, badeværelse, køkken osv., men ikke har alle detaljerne i helt på plads, vil det gå ud over helhedsindtrykket.

Lækre designerlamper og Y-stole harmonerer ikke ret godt med et slidt tandkrus i blegt, hårdt plastik, og der skal ofte ikke mere til, før helhedsindtrykket bliver ramt. Også af den grund bør man anskaffe sig et krus i marmor til badeværelset – i hvert fald, hvis man gerne vil have en bolig, der ikke kun er pæn nogle enkelte steder.

For gæsternes skyld

Har man sin egen bolig, har man med al sandsynlighed også gæster på besøg mere eller mindre jævnligt. Enhver værts drøm er at give sine gæster en god oplevelse og stund i ens hjem, og derfor er det vigtigt, at der ser tilforladeligt ud.

Derfor nytter det ikke noget, at man har et gammelt, snasket og ulækkert tandkrus stående på badeværelset, for dér kommer gæsterne garanteret ud før eller siden.

Selvom de ikke skal røre kruset eller endsige drikke af det, er der ingen grund til at give dem et uhygiejnisk indtryk af ens bolig.

Så der er altså flere gode grunde til at købe et tandkrus i marmor; det behager én selv, ens gæster og fuldender hjemmets æstetiske udtryk. Win-win!