Få det optimale ud af dit hjemmekontor eller din gaming

hjemmekontor

Få det optimale ud af dit hjemmekontor eller din gaming. Særligt under corona pandemien er mange blevet sendt hjem for at arbejde hjemmefra. Det har bevirket en stor omstilling for mange, særligt nogle af dem, der arbejder med mere psykisk belastende arbejde.

Når situationen er som den er, kan det være en rigtigt god idé, at få det optimale ud af hjemmekontoret, så arbejdsforholdene bliver bedre. Når det handler om mange nyere programmer, som arbejdspladserne bruger til deres arbejde, kan det være rigtigt vanskeligt at udføre, hvis man f.eks. kun arbejder med en skærm eller med en bærbar computer.

En docking station kan være et godt sted at starte, så man kan etablere to eller tre skærme i hjemmekontoret. Det kan også give en helt anden oplevelse ift. gaming, når der etableres flere skærme, som kan arbejde sammen. Med to skærme til gaming, kan det være, at man får mulighed for at blive så professionel at man kan leve af at spille e-sport?

Læs mere og de smarte docking stationer, se efter forskellige priser og bliv klogere på, hvordan du får fat i de smarte docking stationer ved at læse mere her: https://www.batteribyen.dk/baerbar-tilbehor/docking-stations

usb hub

Docking stationer – flere forskellige

Der findes flere forskellige docking stationer, som passer til forskellige bærbare computere. Der findes både docking stationer, som fungerer på den måde, at man kan klikke computeren direkte ned i docking stationer, eller andre udgaver, hvor computeren tilsluttes via et kabel fra docking stationen til computeren.

Der findes docking stationer, der passer specifikt til hver enkelt computer såsom f.eks. thinkpad docking stationen, der passer til en Lenovo computer. Vær opmærksom på om docking stationen passer til computeren, da der findes forskellige udgaver blandt f.eks. forskellige udgaver af Lenovo computere.

Den smarte løsning til dig der har flere computere

Hvis du er en del af en husstand, der har flere forskellige computere, vil det være rigtigt smart at købe en hybrid docking stationen. Hybrid docking stationen fungerer sammen forskellige computere. Så kan du koble forskellige computere på, og derfor få en helt anden oplevelse og fleksibilitet på dit hjemmekontor eller gamerkontor.

Vær stadig opmærksom på, at det ikke er alle computere, og den f.eks. kun rummer pc’ere eller kun rummer mac computere. Det kan være nødvendigt at købe flere docking stationer, hvis de ikke passer sammen med det samlede husstands computere.

De store fordele ved en docking station

Der er store fordele ved at købe en docking station. Med en docking station, kan der tilkobles flere skærme, så det bl.a. bliver nemmere at arbejde hjemmefra, eller så gamer oplevelsen bliver bedre. Forestil dig f.eks. at du spiller counterstrike med dine venner, og du samtidigt kan chatte med dem, på den anden skærm? Eller forestil dig, at du er i gang med et større stykke skriftligt arbejde gennem dit job, og så kan du søge oplysningerne på den ene skærm, og skrive det ind i word på den anden skærm. Det giver store fordele og letter arbejdsprocessen.