Hold dine negle sunde og stærke gennem vinteren

vinter negle

Ligesom vores hud og hår, så tørrer neglene også ud, når de udsættes for hverdagens strabadser. Især i denne tid, hvor der er øget fokus på at holde en ordentlig håndhygiejne, kan det være svært at holde neglene perfekte.

Det er et godt førstehåndsindtryk at have smukke velplejede negle, og ingen ønsker sig negle, der er flossede eller knækker. En af de allerbedste ting du kan gøre for dine negle, er at investere i en god negleolie. Mangler du også en negleolie i din kosmetik skuffe, så følg linket her.

Undgå negle der knækker og flosser

Det kan ende rigtigt ærgerligt, hvis ikke man sørger for at tilføre fugt til sine negle. Det er ofte den manglende fugt, der kan være skyld i at neglene begynder at flosse og i værste fald knækker. At have flossede uplejede negle ser ikke så kønt ud. Du har måske selv prøvet at gemme dine hænder væk, fordi du var flov over nogle slidte negle. De flossede negle kan ofte også være bøvlede, når de hænger fast i tingene omkring dig, eller du ender med at få revet dig selv på kroppen.

Lad være med at lade dine negle blive et irritationsmoment. Få i stedet købt en omgang negleolie, og inden du får set dig om, så er dine negleproblemer borte.

Ved dagligt at tilføre dine negle fugt med en god negleolie, sikrer du at dine negle forbliver fleksible og modstandsdygtige overfor udefrakommende påvirkninger. Du bruger dine hænder mange gange i løbet af dagen, så de fortjener den bedste pleje.

stærke negle

Plejer mere end bare negle

Det er allerede blevet klarlagt, at negleolie er uundværligt for at kunne opretholde sunde negle, der ikke bliver beskadiget. Men olien kan også afhjælpe andre problemer end dem du har med dine negle.

Det kan være en smertefuld affære at have flossede neglerødder eller neglebånd der er blevet beskadiget. Men redningen er tættere på, end du går og tror. Din negleolie kan nemlig også være med til at reparere skader på neglebåndede.

Ligesom med neglene, er det en god idé at få fugt til neglebåndene med ind i den daglige skønhedsrutine. Med en god negleolie i kosmetikpungen, er det slut med at have ødelagte negle, og ømme flossede neglebånd der konstant gør ondt.

Ekstra twist med aromatiske dufte

Udover at være et sandt vidundermiddel for dine negle, har din negleolie også en anden skøn funktion. Du har nemlig mulighed for at finde produkter, der også kan tilføre et ekstra element af lækre forførende dufte.

Når du går på opdagelse efter en negleolie, vil du se, at der er mulighed for at købe mange forskellige eksotiske dufte som f.eks. ananas eller citron. Ligesom velduftende cremer og parfumer kan være med til at understøtte din gode fremtoning, så kan olien også bidrage med et elegant duftindtryk. I takt med at du gestikulerer løs, vil du opleve at den skønne duft bliver hvirvlet omkring i lokalet og skaber en liflig aroma.