Få dit drømmebadeværelse med skifer fliser     


Det er en udbredt trend i Danmark, at man gør rigtigt meget ud af sit badeværelse. Der er diverse boligindretningsprogrammer, der viser, hvordan man kan indrette badeværelset, så det får en udpræget wellness atmosfære. Det er måske noget, som du og din familie også går og drømmer om? Så drømmer I måske også om, at jeres badeværelse bliver unikt og får et hyggeligt, stemningsfuldt og wellnessagtigt look, uden at det noget, som I kan gå hen og se hos naboen. Hvad skal dette look så bestå af? Ja, det er jo op til jer og jeres smag, ønsker og behov, men her vil vi slå et slag for at I overvejer det lækre og holdbare materiale skifer, og bruger jeres økonomi på at lave et badeværelse med skifer fliser.

Vælg lige de skifer fliser, I drømmer om

Når man netop gerne vil have et unikt badeværelse, kan I med fordel vælge skifer fliser, fordi de findes i et hav af forskellige stensorter. Der findes for eksempel italiensk skifer eller skifer fra Norge og alle skifer arter udmærker sig ved, at de er fint lagdelte, hvilket gør, at man kan få et meget fint og plant look med skifer. Ud over dette findes skifer i meget smukke naturfarver såsom sort, brun, hvid og grå, hvilket giver et afslappet og trygt udseende, som gør, at man slapper ekstra meget af, når man befinder sig i badeværelset. Det er især farver, der, i kraft af at de er naturens farver og også er sten fra naturen, gør, at vi mennesker føler os tættere på os selv og vores natur.

Få lavet et skønt badeværelse til hele familien

Når I skal kombinere alle jeres behov i familien, kan et badeværelse med skifer fliser være ideelt, for eksempel hvis I både har brug for et spalook til forældrene og derudover har små børn, som sviner mere og dermed har I brug for et materiale, der er nemt at vaske og rengøre. Her giver skifer en god overflade til afvaskning og desuden fremstår det smukt i mange år fremover, fordi det er så kraftig en natur-sten, så den holder uden at blive mat og grim at se på. Dermed er det en rigtig god investering for hele familien at få et badeværelse i skifer fliser, fordi det imødekommer alles behov. Fliserne kan selvfølgelig også holde til det fugtige miljø, der ofte er på et badeværelse.

Det bæredygtige valg

Den vigtigste regel for valg af skifer fliser er, at det skal være en farve, som I kan se, at I har lyst til at have i mange år fremover. Hvad jeres øvrige boligstil er, kommer dermed også til at spille ind i valget af fliser, så I synes, at det matcher til resten af hjemmet og jeres personlige smag. Holdbarheden i fliserne er nemlig stærk, hvilket gør, at I kan have badeværelset i mange, mange år. Derudover vil I spare jer selv, jeres pengepung og kloden for meget, når I vælger en farve, som I vil have i mange år fremover.