Duk op med den rette dåbsgave til barnedåben

børnedåbsgaver

Skal du snart til barnedåb? Det er måske nogle af dine venner, som lige har fået et barn? Eller måske er det endda en af dine søskende, hvilket jo betyder, at du er blevet moster, faster eller onkel? Uanset hvad tilfældet er, er det selvfølgelig vigtigt at dukke op med en rigtig god dåbsgave, som vil betyde noget for enten barnet eller forældrene.

Hos Pokal Butikken kan du finde en masse inspiration til dåbsgaver, som passer helt perfekt til din situation. Ellers kan du se med herunder, hvor der kommer nogle forskellige bud på gode dåbsgaver.

De klassiske gaver

Når man ikke rigtig ved, hvad man skal give i dåbsgave, og måske heller ikke regner med at komme til at blive en vildt stor del af barnets liv, så kan man gå med nogle af de helt klassiske dåbsgaver, som selvfølgelig er dejlige at få, men som heller ikke er noget særligt på den måde.

Man kan eksempelvis give en bamse, hvor barnets navn står på. Man kan også give en gave, som primært er henvendt til forældrene, hvilket jo primært vil være praktiske ting. Det kunne eksempelvis være noget sødt tøj eller noget legetøj, som barnet jo også vil få brug af. Det er i hvert fald smart med dåbsgaver, som både kan bruges af barn og forældre.

lille dreng

De lærerige gaver

Hvis du gerne vil give en gave, som holder i længere tid, og som også på en eller anden måde kan minde barnet om dig, kan du vælge at give en bog. En bog kan faktisk være en ret personlig gave, og så er det desuden en gave, som siger noget om dannelse og viden, som nok er noget, man ønsker for de fleste børn.

Her kunne det særligt være en god ide med nogle af de børnebøger, som bliver betegnet som klassikere. Det giver nemlig barnet mulighed for at tage dem i brug allerede i en tidlig alder, hvor vedkommende forhåbentlig vil lære noget af det. Og så kan du måske skrive en lille besked på første side, så barnet altid vil huske, at lige præcis du gav denne bog i dåbsgave.

De personlige gaver

Der er også andre dåbsgaver end bøger, som kan virke personlige. Og hvis du har en tæt tilknytning til forældrene, og dermed også barnet, så er du sikkert også interesseret i at give en dåbsgave, som er noget ud over det sædvanlige – eller i hvert fald personlig.

Der er mange forskellige måder, man kan gøre dåbsgaver personlige på, og det handler jo netop rigtig meget om tilknytningen til barnet. Men noget, som i den grad er en personlig og smuk gave, er at give et smukke. Det kan måske være et smykke, hvor barnets navn er indgraveret. Smykker har nemlig rigtig meget værdi for mange, fordi man netop husker på det tidspunkt, hvor man fik dem, og hvem man fik dem af.