Her er alt hvad du behøver, hvis du er ny vlogger

Ring light

Er du også gået i gang med at vlogge, eller går du og overvejer om du skal begynde? Så er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Hvis du leder efter vlog udstyr (Ring light + Tripods), så kan du her læse mere om, hvad du har brug for.

Ring light giver dig det bedste lys

Hvis du gerne vil have succes som vlogger, så er det vigtigt at dine videoer ser godt ud. Hvis dine videoer ser godt ud, så er der større chance for, at folk kommer tilbage og ser dine andre videoer. Derfor skal du have rigtigt vlog udstyr (Ring light + Tripods).

En ting som hjælper godt på det visuelle er et ring light.

Et ring light giver din video et naturligt lys, samtidig med at det eliminerer træls skygger og andet, som kommer i vejen for den perfekte vlog.

Tripods giver bedre videoer

Når det kommer til vlog udstyr (Ring light + Tripods), så er en tripod eller flere også en virkelig vigtig hjælper. En tripod giver dig mulighed for at slippe kameraet, så du ikke bare filmer dig selv i skævt fugleperspektiv.

Det betyder også, at du får rolige billeder og videoer uden rystelser, og det giver en vlog, som er meget rarere at se på.

En tripod kan være alt fra en lille en på bordet på 10 cm, som kan holde din telefon, til en flere meter høj en, som kan bruges ude, inde, på farten og hvor det lige passer dig bedst.

Du skal bare skrue eller spænde dit kamera fast på den, og så kan du stil på et skarpt og roligt billede i din vlog.

Mikrofoner er også vigtige

Vlog udstyr (Ring light + Tripods) er også meget andet. Det er også en god idé at investere i en mikrofon. Klar lyd bidrager til en god oplevelser for seeren, og dårlig lyd kan få dem til at slukke.

Afhængigt at resten af dit setup, og hvad du filmer, så kan mikrofonen sidde flere forskellige steder. Det kan være en, som du har på, en der står ved siden af dig, en der sidder på kameraet, eller en der sidder direkte på din tripod.

Lær af andre vloggere og bliv hurtigt bedre

På alle de platforme hvor man kan lægge sine vlogs op, finder man masser af videoer fra andre vloggere, som gerne vil dele ud af deres erfaringer med vlog udstyr (Ring light + Tripods). Det er bare med at bruge alle de gode ressourcer, som der er at finde. Selvom alle gerne vil have mange seere og følgere, så er det ikke kun en konkurrence. Det er også fedt at samarbejde. Det kan være, at du finder en anden, som du kan vlogge med engang imellem, og så kan det være, at jeres seere også begynder at se den andens videoer. Det er jo bare en helt win-win situation for alle.