Bliv motiveret til træningen

concept 2 romaskine

Vi kender det alle sammen. Du har lovet dig selv, at du starter med at træne i morgen, i næste uge eller næste måned. Men som enhver, der arbejder mod et fitnessmål ved, så er det at finde motivationen til at holde sig til sin plan næsten umuligt. Hvis du virkelig er dedikeret til at gøre dette år til dit bedste endnu, kan du absolut gøre det. Læs videre og find ud af hvordan.

Det rigtige udstyr

Nogle gange er turen ned i træningscenteret det som sætter en stopper for din træning den dag. Det kan virke uoverskueligt, specielt hvis du ikke bor i nærheden af et fitnesscenter, som du godt kan lide. Derfor burde du overveje et træningscenter derhjemme. Et derhjemme er kompakt udstyr designet til at give dig mulighed for at udføre mange øvelser på enkle stationer. De er designet til at passe ind i et ekstra rum, en kælder eller en garage, så du nemt kan træne derhjemme. Du har heller ikke brug for meget udstyr; bare det rigtige. Nogle vægte er essentielle, sådan at du kan styrketræne. En concept 2 romaskine er også en god ide, da de giver fuld kropstræning. Et modstandsbånd er også nemt at opbevare og tilføjer virkelig noget til din træning.

concept 2 romaskine

Tænk positivet

At visualisere dine mål og at fokusere på det positive har længe været en stor fordel for en motiverende strategi. For eksempel, hvis du ligger i sengen og overvejer om det er nu du skal ud at løbe, så tænk over, hvor rart det vil føles, når solen rammer dit ansigt. Eller hvor glad du kommer til at blive, når du kan se resultaterne af din træning. Når du har visualiseret resultatet, skal du identificere, hvad der holder dig tilbage. Hvis du kan finde ud af hvorfor det er så svært at blive motiveret, vil du nemmere kunne overkomme det. Der er altid en løsning, om det så er at rykke din træning til et specifikt tidspunkt, at starte langsomt ud eller at holde sig til et skema. Du kan sagtens!

Find ud af hvorfor

Hvorfor vil du gerne træne? Der er mange grunde til at ville træne og det varierer meget fra person til person. Indrøm det: du ved godt, at det er godt for dig at træne, men din træningsmotivation er der ikke helt. De mest populære grunde er at arbejde på udseende eller at blive sundere generelt. Det rydder faktisk også sindet for stress og hjælper med fokus. Det er en form for meditation, hvor man fokuserer på sig selv og sin træning, så det kan også være en god måde at få sin alene tid på. Du får også mere energi af det. Det virker ulogisk, at man får mere energi ved at bruge energi, men de hormoner, som udløses under en træning, kan give mere langvarigt energi og forbedre nattesøvn. En anden grund til at du måske ikke har lyst til at træne, er fordi det ser svært ud. Når du først kommer i gang, er det dog nemt.