Stop med at ryge og få råd til brylluppet?

Kvinde og e cigaret

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er særdeles dyrt at holde et bryllup. Man kan forsøge sig med et budget, men før man får set sig om, vil man have overskredet det, fordi man har så mange drømme til, hvordan ens store dag skal være. Derfor kan der også hurtigt blive behov for flere penge.

Det er ikke kun en usund vane

Ryger du? Så kan det være en start at stoppe med at ryge. Her er der nemlig ikke bare tale om en meget usund vane. Det er også en virkelig dyr vane. Og derfor kan der være rigtig mange penge at spare ved at kvitte de traditionelle cigaretter og dermed beholde de penge i lommen, som der ellers dagligt bruges til at købe en pakke smøger.

Sådan kommer du hurtigt gennem et rygestop

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så er det måske nu, at der skal ske noget, så du kan nå at få sparet alle de penge op, som du skal bruge, og derfor har du behov for et rygestop med det samme – hvilket er svært. Det er nemlig en vane, der ikke er helt så let at komme af med.

Brug en e cigaret med e juice

Derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en e cigaret, der bruger e juice. Her er der tale om en elektronisk cigaret, der gør det lettere for dig at komme gennem et rygestop. Du bibeholder nemlig stadig vanen med at have noget i munden og mellem fingrene – men den store skade og det store beløb er skåret fra.

Slip for den skadelige nikotin

Når der er tale om en e cigaret, er der nemlig tale om vanddampe, der inhaleres. Disse består af e juice og andre former for væsker med gode smage, og så er de også velduftende. Derfor slipper du for de skadelige stoffer, som der findes i de traditionelle cigaretter for eksempel, når det kommer til nikotin.

Køb udstyret én gang og brug det igen og igen

Og fordi at du kan bruge din e cigaret igen og igen, vil det også være langt billigere for dig. Du skal nemlig bare købe det udstyr, som du skal bruge den ene gang, og så kan du bruge det igen og igen. Det eneste, du skal købe i ny og næ, er en ny e juice – men den er heldigvis langt billigere i længden end de normale cigaretter.

Det er slut med den grimme lugt

Husk så også, at du slipper for den grimme lugt. Der er mange, der hader lugten af røg, og den er svær at komme af med, når man er ryger. Den sætter sig i alt fra hår og tøj til tæpper og gardiner, og den slipper man for at byde gæster velkommen med, når man bruger en elektronisk cigaret.