Skal du begynde at spille padel? Så skal du have et padel bat!

Padel bat

Padel er en sport, der efterhånden er ved at vinde mange hjerter i Danmark. Der er allerede mange, der har fået øjnene op for sporten, og det kan være, du også har lyst til at kaste dig ud i det. Hvis man skal begynde til padel, så er det selvfølgelig vigtigt, at man har et padel bat. Det kan bare være svært at vide, hvad man skal vælge, hvis man er hel grøn på området. Det kan du heldigvis få hjælp til i denne artikel. 

Hvilket padel bat skal jeg vælge? 

Det kan være svært at vurdere, hvilket padel bat man skal investere i. Man vil jo helst tage det rigtige valg, så man ikke skal til at returnere det produkt, man lige har købt. Du kan finde et stort udvalg af padelbat på https://sporthouz.dk. Der findes padel bat til mange forskellige priser og i mange forskellige designs. Hvis du ikke har så meget erfaring med at spille padel, så kan det godt være en god idé at vælge et bat, der er lidt billigere. Tænker du derimod, at det her bliver din nye sport, og regner du med, at du virkelig skal være god til det, så kan det godt betale sig at investere i et lidt dyrere bat i bedre kvalitet. 

Det cirkelformede padel bat 

Hvis du er begynder eller let øvet i padel, så kan det være en god idé at starte ud med at købe et cirkelformet padel bat. Dette bats ”sweetspot” ligger lige i midten af battet, så det er nemt at ramme. Et ”sweetspot” er det sted på padelbattet, hvor det er allerbedst at ramme bolden. Man skal altid ramme bolden dér, hvor det store hul er, så det er nemt at kende. Dette bat er relativt stor, hvilket også gør det nemmere at ramme bolden, og det er derfor, det primært henvender sig til let øvede samt nybegyndere. 

Et diamantformet padel bat 

Et diamantformet padel bat bruges for det meste af folk, der er lidt mere øvede i sporten. Dette bat giver lidt mere slagkraft, og det er også derfor, der er nogle, som vælger det. Her er det store hul placeret øverst på battet, hvor det meste af vægten også ligger. Sweetspot er mindre, men du får mere slagkraft. 

Et dråbeformet padel bat 

Et dråbeformet padelbat er en slags middelvej mellem de to andre bats, der lige er blevet nævnt. Du kan vælge dette bat, hvis du har lidt erfaring med at bruge ketcher, men du ikke har så meget kendskab til selve padel. 

Hvilket padelbat skal jeg vælge? 

Du kan bruge ovenstående til at finde ud af, hvilket bat du skal vælge. Hvis du stadig er i tvivl, så kan du altid spørge efter noget vejledning der, hvor du køber dit bat. Det er vigtigt, at man får det rigtige bat, for det betyder også, at det bliver sjovere at spille spillet. Det kan selvfølgelig godt være, at du skal starte med et slags bat og så skifte ud, når du har fået lidt mere erfaring i spillet.