Tre grunde: Derfor kan det være smart at have Q-Play Editor på kontoret

infoskærme

Kontoret er der, hvor folk mødes og arbejder sammen. Det betyder altså også, at der skal en del kommunikation til, så alle kan have en klar fornemmelse af, hvad der skal gøres og laves på nogle bestemte dage, og hvad tidsplanen siger for hver enkelt dag.

Nogle gange kan det til gengæld være svært at få det sagt til alle medarbejderne, og det kan derfor nogle gange være smart at søge til et alternativ, der kan hjælpe med at oplyse og hjælpe alle dine medarbejdere på samme tid.

Derfor findes Q-Play Editor, som er et værktøj, der virkelig kan hjælpe dig med at få styr på tingene på kontoret – uanset størrelse.

Strømlign virksomheden

Det kan være en rigtig god idé, at alle sådan cirka er informeret om de samme ting på kontoret. Det kan derfor være en rigtig god idé at gøre sådan, at indholdet bliver det samme for alle, og at du nemt kan tilgå og rette forskellige tekster og billeder på forskellige infoskærme på kontoret. Det er noget, du i hvert fald kan overveje, hvis du er på udkig efter infoskærme til kontoret?

Det kan nogle gange også være smart at sørge for, at alle informationerne på kontoret er opdateret og helt nye, så der ikke kommer nogle uheldige eller unødvendige misforståelser på kontoret.

infoskærme

Optimer design

En god infoskærm kan virkelig gøre en stor forskel på et kontor. Samtidigt kan en dårlig infoskærm nærmest gøre det mere forvirrende, end det allerede er i forvejen.

Det kan derfor kraftigt anbefales at designe infoskærmene så godt som overhovedet muligt, så det grafiske aftryk bliver nemt genkendeligt og er let at forstå for alle dine medarbejdere.

Med Q-Play Editor kan du være sikker på, at dine medarbejdere ikke går glip af vigtige beskeder eller bestemte ting på dagsordenen.

Du tænker måske, at det kan være svært at designe sin egen infoskærm og at sætte det hele op.

Heldigvis er det slet ikke så svært, hvis du har det rigtige software til at gøre det med. Præcis med denne software kan du næsten ikke gå galt i byen, og det er intuitivt og nemt at tilgå, når du skal til at prøve at designe – selv hvis det er første gang.

Du behøver heller ikke at lave infoskærm i blinde. For mange vil de nok tænke, at når man skal til at designe, at man først vil kunne se det endelige resultat oppe på skærmen, når det var helt færdigt.

Hvis det var tilfældet, ville det være rigtig svært at designe den helt rigtige infoskærm til kontoret.

Du kan for eksempel gå ind og se, hvordan det hele ser ud i såkaldte ’previews’, hvor du kan følge med i udviklingen af dit design.

Giv et godt indtryk

Det er meget vigtigt, at hvis der for eksempel kommer vigtige handelspartnere forbi, du kan have et kontor, som er præsentabelt.

Det er meget vigtigt, at du kan fremvise et godt helhedsindtryk af din virksomhed, hvilket inkluderer kontoret.