Smart indretning med en sovesofa

Bor du småt, og døjer med pladsmangel? Mangler du ekstra sovepladser i hjemmet? Er du interesseret i at indrette dit hjem innovativt med masser af god plads? Så kan det være, at du skal købe dig en sovesofa. En sovesofa er et utrolig smart møbel, hvis dobbeltfunktion gør den til både siddeplads og en behagelig soveplads i dit hjem.

Sovesofa perfekt til pladsmangel

Uanset om du bor i studiebolig, lejlighed eller hus, så kan vi alle komme til at døje med pladsmangel en gang imellem. Derfor kræver indretningsstilen nogle smarte fiks, for at optimere den plads der er. Her er en sovesofa et helt igennem genialt møbel. Med en sovesofa i dit hjem skaber du ekstra god plads i din stue eller på dit soveværelset.

Hvis du for eksempel har en lille etværelses studielejlighed kan din sovesofa få en dobbeltfunktion, som både seng og sofa. Benyt sofaen til TV hygge eller en læsestund om eftermiddagen, og forvandl pladsen til en behagelig soveplads om aftenen. 

En sovesofa kan også have dobbeltfunktion, som en ekstra soveplads, hvis du ofte har overnattende gæster. Din sofa i stuen kan lynhurtige blive til en ekstra behagelig soveplads for en træt gæst, der ikke lige orker køreturen hjem.

Forvandel stuen til et soveværelse

Mange der flytter ind til storbyen i mindre lejligheder, har svært ved, at gøre plads til alle møblerne. Small living er blevet en velkendt tendens, hvor man er nødt til at nytænke indretningsstilen for, at kunne få plads til det hele, uden at lejligheden kommer til at se rodet eller underlig ud. Det smarte ved en sovesofa er, at den ligner en helt normal sofa. Du kan pynte den med hyggetæpper og puder som hvilken som helst anden sofa.

Det kræver ikke mere end et let og enkelt udtræk, og så kan den hyggelige sofa forvandle sig til en behagelig seng på få sekunder. De fleste sovesofaer udstråler ikke, at de har dobbeltfunktion som en seng, men ligner en klassisk sofa med hynder og armlæn. Mange sovesofaer kommer endda også med smarte opbevaringsfunktioner, så du kan pakke ekstra puder og dyner ned under madrassen og hurtig hive sovegrejet frem, når det behøves. 

Køb sovesofa til dit hjem

Der er mange forskellige typer af sovesofaer på markedet, og det kan være svært, at vælge lige netop den rigtige til dig. På https://futon.dk/ finder du et kvalitets sortiment af fantastisk behagelige og elegante sovesofaer, som kan passe ind i et hvert stilet hjem. 

Sovesofaerne fås både i udtræksmodeller eller med splitback funktion, hvor ryglænet lægges ned og breder sofaen ud til en seng. Modellerne er i høj kvalitet og giver dig den optimale sovekomfort, som du også ville opleve med almindelig seng. 

Når du køber sovesofa kan du overveje, om sofaen skal bruges som hverdagsseng, gæsteseng eller day-bed. Dernæst kan du finde en model, som passer til dine behov. Skal du eksempelvis benytte sovesofaen til, at sove i hver nat, er det en god ide, at vælge en god tyk madras, som du kan ligge behageligt på.