Hvad leder du efter når du skal have nyt bord til hjemmet?

Hay Bord

Det kan være noget af en proces at købe et nyt bord til hjemmet, det skal jo passe til, både hjemmet og din stil, er du til de store tunge borde, hvor du kan have gæster til middag med mange om bordet og tunge retter, eller skal det være let og en perle for øjet?

Et Hay bord er et rigtig spændende valg når du skal have nyt bord til hjemmet, sagen er nemlig den at det både byder på noget der er en fryd for øjet, og som kan tilrettes efter hvad netop du ønsker dig.

Det er et dansk designerbrand, der er startet af Mette og Rolf Hay, men som byder på borde i moderne stil der kan bruges som både et arbejdsbord og spisebord, brandet er kendt for samarbejde med nogle store designere som brødrene Bouroullec, Hee Weeling og KiBiSi, som i samarbejdet formår at få splejset æstetik og detaljer med funktionalitet, så du kan få adgang til produkter der bidrager til en moderne stil i mange år frem.

Hay Bord

Imponerende simplicitet og funktionalitet med Hay

Du kan selv kigge nærmere på sagerne, find Hay bord mange steder, også på nettet hvor du kan sidde og shoppe i ro og mag.

En af de rigtig spændende bud på et moderne Hay bord, det er deres Tray table, et bord hvor hele pladen øverst kan fjernes, og på den måde transporteres rundt, hvis du for eksempel har behov for at kunne servere noget på pladen som så bæres ind til gæsterne, og monteres direkte på bordet.

Det fede er at Hay bordet passer ind overalt, det er kun 60 cm x 60 cm i standardmålene, og kan dermed indgå mange steder, ikke kun til at servere på, selv om det er oplagt.

De andre modeller fra Hay byder på hver deres eget særpræg, og leverer noget specielt til dig på hver sin måde.

Hay er dansk design til en overkommelig pris

Normalt kædes design sammen med pris, det koster at købe lækre ting, og til tider koster det så meget at det næsten skal finansieres, men lige med Hay kan du faktisk komme langt for selv et beskedent budget.

Samtidig er der det ved det, at møblerne fungerer fint sammen og hver for sig, så du kan sagtens købe det hen ad vejen, det er jo ikke fordi møblerne går til over tid, du kan faktisk lave en indkøbsplan du gerne vil følge over tid.

Det er også sådan at du kan ønske dig ting fra Hay til jul og din fødselsdag, det er ting der falder inden for mulighederne rent prismæssigt for de fleste.

Og jo, du kan faktisk få et stort spisebord fra Hay også, hvis du gerne vil underholde mange på en gang, der kan man så sige at du kommer til at lægge lidt penge for det, men bevares, det er jo også indrettet til mange, så godt hvis du har en stor familie, eller bare skal have mange til middag med jævne mellemrum.