Hold styr på de mange aftaler og møder

opslagstavle

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der har meget travlt, fra vi møder ind på vores arbejde til vi igen forlader arbejdspladsen. Det betyder, at vi ofte løber fra den ene aftale til den anden for at nå at overholde dem alle – men lige meget hvor hurtige vi er, så er det som om, at der ikke altid er timer nok i løbet af arbejdsdagen.

Derfor er der også til tider nogle aftaler, der kan blive misset og glemt, og der er ikke noget, der er meget pinligere.

Er du ikke god til at holde øje med den digitale kalender?

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så er det måske tid til, at du gør lidt ekstra for at holde styr på dine mange aftaler. For selvom du måske har dem skrevet ned i din digitale kalender, så er det ikke sikkert, at det er et sted, hvor du orienterer dig hver dag eller endda flere gange dagligt. Og derfor er det let at glemme for eksempel et møde.

Derfor er det bedre at gøre noget, der er lidt mere fysisk, således du altid vil blive mindet om de ting, der er ved at oprinde.

Derfor er det praktisk med en smart opslagstavle

Og netop derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med en opslagstavle. Selvom der her er noget, der for nogle kan synes en smule gammeldags, så vil en sådan altid blive ved med at virke.

På din tavle kan du hænge sedler med de ting, som du skal huske på, og når først de er ovre, eller opgaverne er løste, kan du smide sedlerne ud. Det er også en måde, hvorpå du kan lave en tjekliste til dig selv, og derfor vil der ikke være noget, der er meget mere tilfredsstillende end at smide en seddel ud i ny og næ.

opslagstavle

Brug den til alle de vigtige ting

En opslagstavle kan dog have mange andre gode formål.

For udover at du kan bruge den som en husketavle, kan du også bruge den til de vigtige ting, der ikke må gå tabt. Det kan være vigtige papirer, som du jævnligt skal bruge, hvorfor du ikke vil blive ved med at lede efter dem, det kan være arbejdsopgaver, som du skal huske at tage stilling til og få udført, når det kan presses ind i din tidsplan, og det kan være så meget andet.

Mange bruger den også til sjov og spas.

Skab et sjovt indslag til fordel for alle

For selvom man er på arbejde, er det stadig vigtigt at have det sjovt.

Derfor kan du også bruge den til at ophænge sjove citater, der har at gøre med dit arbejde eller dine kollegaer, du kan bruge den til smarte billeder, der giver dig et godt grin i løbet af de lange arbejdsdage, og du kan i det hele taget bruge den som det lille vittige indslag, der sørger for, at alle altid har noget sjovt at kigge på.