Hold den fedeste Halloween fest med alt, der hører til

partybutikken

Når Halloween banker på døren en gang i året, er det en mulighed for at holde en fest med en masse uhygge og sjove indslag. Der skal ikke mangle noget. Du skal ikke gå ned på hverken kostumer, pynt og lækre snacks til festen. Derfor er det også en god idé at gå i gang med forberedelserne i god tid. Der skal købes pynt, sendes invitationer ud, findes kostumer og forberedes snacks og indslag, så gæsterne går hjem med en oplevelse, de sent vil glemme. En Halloween fest skal nemlig både være sjov og uhyggelig på samme tid, og der må godt opstå chok og uventet overraskelser, så gæsterne bliver forarget på en god måde.

Halloweenkostumer til voksne

Halloweenkostumer til voksne er et vigtigt element for din fest. Alle gæster skal være klædt ud, og derfor kan du allerede i invitationerne afsløre desscode. Nemlig Halloween kostumer. Der findes mange Halloween kostumer til voksne, så det er kun fantasien, som sætter grænserne. Du kan finde en masse fede halloweenkostumer til voksne på https://www.partybutikken.dk/shop/halloween-kostumer-voksne-84c1.html. Du kan være alt fra en flot spøgelsesbrud, heks eller vampyr. Dette er eksempler på klassiske Halloween figurer, som vi også forbinder Halloween med. Du kan også gå en helt anden vej og gøre et kostume, som normalt ikke er uhyggeligt til et super uhyggeligt kostume. Det kan f.eks. være, at du vil have et kostume som Pizza zombie bud eller zombie cheerleader. 

partybutikken.dk

Find det fedeste pynt som passer til kostumerne

Når du nu har de uhyggelige kostumer på plads, skal pynten til festen være lige så uhyggelig. Det kan være, at du skal udhule græskar eller pynte bordet med uhyggelige servietter og lys. I takt med at du pynter op, kan du gemme små overraskelser rundt i huset, som kan agere indslag i løbet af aftenen. Måske skal der ligge en uhyggelig dukke i et skab, som du ved, at en af gæsterne vil åbne. Du kan også lægge falsk blod på toilettet, så de tror, der er sket noget uhyggeligt derude. I forhold til snacks, skal der måske bages nogle cupcakes med edderkopper af slik ovenpå. Det kan også være, hvis du er rigtig kreativ, at der skal bages en kage formet som en græskar. Igen er det kun fantasien, som sætter grænserne.

Hold en temafest med bestemte kostumer

Du kan også vælge at holde en Halloween fest, hvor gæsterne skal finde et bestemt kostume. Det kan være, at halvdelen skal have temaet spøgelser, og den anden halvdel skal være zombier. Så må gæsterne inden for disse to emner selv være kreative omkring udklædning og kostumer. I takt med det bestemte tema, kan der til festen være et indslag, hvor gæsterne skal dyste mod hinanden. Så der dannes et zombiehold og et spøgelseshold. De skal måske dyste i nogle stafetter, konkurrencer og hvad du ellers kan finde på af sjove ideer. Der er garanti for en sjov fest, når gæsterne kommer i sjove Halloween kostumer til voksne, og giver den gas med sjove indslag og konkurrencer.