Gratis og uforpligtigende service

gardinbussen

Når man indretter sit hjem, så er der en del af hjemmets essentielle dele, der ofte bliver overset, men som alle lægger mærke til, hvis det ikke passer ind i ens stil. Gardinerne er essentielle for hjemmet, da de giver en privatliv, og giver mulighed for at mørklægge sit rum, så man kan få en god nats søvn. 

Det er derfor vigtigt, at man vælger nogle gardiner, som man er glad for og som passer ind i stilen, da man skal kigge på dem hver dag, både når man vågner, og når man står op igen. Her kan gardinbus.nu hjælpe dig, da de helt gratis og uforpligtigende kommer forbi, måler op, fremviser materialer og rådgiver om det bedste valg for ens hjem.   

Find lige det materiale og den stil, der passer dig 

Når man undersøger forskellige materialer til sine gardiner hos gardinbus, så kan længden nemlig altid tilpasses, uanset hvilket materiale man vælger. Derfor er en stor del af at vælge gardinerne er materialet, da længden som sagt er justerbar.  

Men baseret på hvilket materiale man overvejer, så kan man i den forbindelse vælge mørklægningskvaliteten af gardinerne. Ønsker man et fuldstændigt mørkt rum eller at gardinerne bare skal dække til pynt, så har man muligheden. 

Dette kan nemlig komme an på rummet, for inde på sit soveværelse, så ønsker de fleste fuldt privatliv, og mørke til at sove i. I stuen derimod, kan gardinerne delvist være til pynt, men også til en smule privatliv, skulle ens vinduer i stuen vende ud mod en vej eller sti. 

Desuden, kan man også vælge om det skal være rullegardiner, plisségardiner eller bare helt almindelige gardiner. Denne del er helt op til en selv, og den stil man havde i tankerne, og igen skal man ikke tænke på længde eller mål, da disse vil blive justeret senere, så ens nye gardiner passer helt perfekt ind i hjemmet. 

Så nemt er det med gardinbus 

Har man bestilt en gardinbus til sit hjem, så bliver hele gardinshoppingen mange gange nemmere, end det ellers ville have været. De kommer på ens adresse, hvor gardinbussen har en række forskellige gardiner med, både materialemæssigt og stilmæssigt.  

Når man endelig har fundet en form for gardin, som man kan lide, tager gardinbussen mål af de vinduer, som gardinerne skal op i. Derefter bliver gardinerne produceret, så de netop passer til ens hjem. Ved færdig produktion, bliver gardinerne kørt hjem til ens adresse igen, hvor gardinbussen selv monterer dem for en. Og hvis man allerede har et sæt gardiner oppe, men blot ønsker nye, så afmonterer gardinbussen også de gamle for en. 

Finder man dog ikke et gardin, som man syntes, man vil installere i sit hjem, skal man ikke bekymre sig, da det, som nævnt tidligere, er helt gratis og uforpligtigende at bestille en gardinbus hjem til sig selv. Gardinbus er en nem løsning på et ellers besværligt problem, både at man har professionel hjælp, men man kan tage en vurdering af gardinerne i sit eget hjem, hvor man har bedre overblik over stil og farvevalg.