Batteri til elcykel – til dig der mangler nyt, eller som gerne vil have et ekstra batteri.

batterielcykel

Elcykler har mange fordele, og den smarte elcykel er efterhånden blevet populær i Danmark. Elcyklen giver mulighed for at man kan cykle langt, også selvom man måske ikke er den mest mobile. Det gælder både for ældre, der kan komme rundt på egen hånd og nystartede cyklister som kan følge med selv mere habile cyklister. Der er derfor mange fordele ved elcyklen. En ny elcykel kan være en bekostelig affære. Oplever du, at din elcykel ikke fungerer på samme måde, som den har gjort, kan det være batteriet, der ikke længere fungerer. Læs mere her, hvor du kan blive klogere på batterier til elcykler.

Batteri til elcykel – et stort udvalg.

Der findes mange udgaver og modeller, når det handler om batteri til elcykel. Det handler for dig om at finde det batteri, der passer til netop din elcykel. Klik mere på linket, hvor der sælges batterier til elcykler fra flere kendte mærker såsom Bosch, Christiania, Promovec, Panasonic, Shimano og Gazelle. Når du skal finde det batteri, der passer til din elcykel, vær da opmærksom på, hvilket batteri, der sidder på cyklen. Der findes en lang række elcykler, som bruger batteriet Promovec elcykel batteri. Det kan være, at det også passer til din elcykel? Hvis du er i tvivl, så kontakt hellere end gerne en ekspert, der kan guide dig. På den måde kan du få hjælp til at købe det helt rigtige batteri til din elcykel.

To typer af elcykel batterier

batteri til elcykel

Overordnet findes der to typer elcykel batterier i form af den klassiske bagagebærer monterede elcykel batteri til den nyere stelmonterede elcykel batteri. Hvis du endnu ikke har en elcykel eller overvejer at skifte til ny, så se der særligt efter elcykler med stelmonterede elcykel batterier. De er efterhånden blevet mere og mere populære, da det er svære at se, at man kører elcykel. De er nemlig så godt skjult, at det kan se ud som om, at man kører almindelig cykel og bare har godt med fart på op af bakkerne. Elcykel batterierne fås som almindelige elcykel batterier med 300Wh og helt op til de kraftigere elcykel batterier med op til 500 Wh. På hjemmesiden finder du et stort udvalg af elcykel batterier, der løbende udvides. Der er fokus på lang levetid, lav vægt og høj ydelse.

Få mest ud af din elcykel

Et batteri til elcykel er elcyklens helt store drivkraft. Et batteri til elcykel har desværre en evig levetid, men nyere udviklede batterier har fået længere levetid end de tidligere på markedet. Få mest muligt ud af din elcykel både hvis nuværende batteri ikke længere fungerer optimalt, men også hvis du cykler længere ture. Et batteri til elcykel kan typisk køre over en længere strækning. Man kan dog opleve at den dør for strøm undervejs, hvis man f.eks. cykler længere ture såsom cykelferier. Her kan det være en rigtigt god idé at man køber et ekstra batteri, så man kan skifte undervejs. En elcykel er tung, hvis der ikke er batteri på. Det er derfor ikke særlig rart at cykle på den uden, der er strøm på batteriet.