Udlejning af borde og stole

Når du afholder den årlige sommerfest, er det oftest tilfældet, at gæstelisten bliver lidt længere end forventet. Derfor er det ikke sikkert, du har nok stole og borde stående i garagen til alle dine gæster. Hvis du leder efter en billig løsning på dette problem, er det nærliggende at leje borde eller stole. Har du måske lejet et telt, vil de fleste udbydere også tilbyde leje af stole og borde oveni. Det vil derfor være nemt og smertefrit at skaffe ekstra siddepladser til gæsterne til din fest.

Hvad hvis jeg ikke har lejet et telt?

Det er lige så nemt at leje borde og stole, hvis du ikke har lejet et telt, som det er, hvis du har lejet et telt. Der findes utallige leverandører, som specialiserer sig i lige præcis at udleje borde og stole. Leverandørerne findes ydermere i det meste af landet, så det er underordnet, hvorvidt du vil holde din fest i København, Odense eller Aarhus, eller om du skal holde festen i mere befolkningslette områder som Fyn, Nordjylland eller Nordsjælland.

Du har mange forskellige valgmuligheder, hvad angår typen af borde og stole. Kræver din fest runde borde eller cafeborde og cafestole, tilbyder næsten alle udbydere dette som en mulighed. Hvis du ønsker det, kan du også leje stole med betræk, men vær opmærksom på, at leverandøren i sådanne tilfælde sandsynligvis vil opkræve et højere depositum, eftersom risikoen for at ødelægge stole med betræk er betragtelig større end stole uden betræk.

En sidste ting det er meget vigtigt at være opmærksom på, når du lejer stole og borde er, at de ikke må stå ude i regnen. Risikoen er større for at tingene bliver ødelagt af regn, så derfor vil udbyderne ikke tage nogle chancer med deres stole og borde. Derfor kræver de at stolene og bordene skal placeres i tørvejr under for eksempel et telt eller i festlokaler.