Tryllekunstner

Hvorfor leje en tryllekunstner til din fest?

En tryllekunstner er perfekt, hvis du skal afholde en børnefødselsdag. Tryllekunstneren har typisk stor erfaring i at underholde børn med for eksempel tryllekunst med kort. Hvis du lejer en tryllekunstner til din søn eller datters fødselsdag, er du garanteret en god privat fest, hvor børnene helt sikkert vil påskønne din underholdning! Nogle gange kan du endda hyre tryllekunstneren til at lære børnene nogle begynder tricks, så de selv kan lege tryllekunstner.

Du tænker måske, at en tryllekunstner udelukkende er for børn, men tryllekunstnere er faktisk ganske alsidige, når det kommer til arrangementer. Derfor kan du med ro i sind hyre en tryllekunstner til voksne arrangementer. De er særdeles populære indslag både til konfirmationer, bryllupper, firmafester og runde fødselsdage. En stor del af trylleriets succes som fest indslag er, at det typisk er close up tryllekunstnere. De specialiserer sig i at lave trylleriet tæt på publikum og inkludere dem så meget som muligt.

Tryllekunst – meget mere end blot kort tricks

En tryllekunstner er meget mere end bare nogle flashy kort tricks. Mange tryllekunstnere har dannet sig en slags niche, hvor de kombinerer tryllekunst med en anden ting. Eksempelvis kombinerer Rune Klan på eminent vis stand up komik med trylleri. Andre tryllekunstnere inkludere ild i en kombination med trylleri. Dette er et af de mere adrenalinfremkaldende acts, som helt sikkert vil falde i god smag hos fester for voksne!

Uanset hvor i landet din fest skal afholdes, vil der være en dygtig og erfaren tryllekunstner til rådighed – lige fra Sjælland, Fyn og Jylland. Du skal være opmærksom på, at jo mere kendt tryllekunstneren er, desto dyrere vil han også være. Det vil sige, at Rune Klan sandsynligvis er dyrere at hyre end en lokal kunstner. Vær opmærksom på at det er en fordel at bo i en storby som København, Aarhus eller Odense, da de fleste tryllekunstnere er i disse byer. Derfor skal du betale mindre i transport sammenholdt med, hvis du skulle hyre den samme kunstner, og du boede i Nordjylland eller Midtjylland.