Stand up komiker

Hvorfor hyre en stand up komiker?

Hvis du sidder og overvejer, hvilken slags underholdning der vil passe bedst til din fest, bør du overveje at leje en stand up komiker. En komiker er fantastisk, eftersom man kan finde en, der har en humor, som passer til langt de fleste selskaber. Hvis du lejer en standupper, har du latter garanti både for dig og dine gæster. Det vil give en perfekt start til for eksempel et bryllup eller rund fødselsdag. Kort sagt vil det være et stensikkert hit at hyre en stand up komiker til din fest, og noget dine gæster sent vil glemme!

Hvad koster det at leje en standup komiker?

Prisen på en stand up komiker afhænger rigtig meget af, hvor kendt komikeren er. En kendt komiker er betragteligt dyrere end en mere ukendt. Dog får du også en garanti for at en kendt komiker kan få dit selskab i godt humør. Hvis du hyrer en kendt komiker, vil du helt sikkert få dine gæster til at huske din fest, for hvem husker ikke festen, hvor Jan Gintberg underholdte? En fordel ved at have ukendte up-and-coming komikere er, at de er betragteligt billigere. Derudover får du den ekstra fornøjelse at være med til at hjælpe en ung komikers karriere på vej. Som sagt er der dog en større risiko ved at hyre en ukendt, da det ikke er muligt at vide, hvilken slags humor han har som med de kendte komikere. En ukendt komiker er dog sandsynligvis også mere snaksalig, så hvis du altid har spekuleret over, hvordan man bliver stand up komiker, kan han måske svare på dette.

Skal jeg hyre en mandlig eller kvindelig stand up komiker?

I forbindelse med bookning af en stand up komiker, har du flere valgmuligheder end blot om det er en kendt eller ukendt komiker, du skal booke. Du skal også vurdere om du ønsker en mandlig eller kvindelig standup komiker. Der findes flere danske stand up komikere, som er kvinder end man ser i mediebilledet, så det er intet problem at finde en rigtig sjov kvindelig komiker i Danmark.