Serviceudlejning

Hvad indebærer det helt præcist at leje service til fest?

Det er ikke altid, man lige har uanede bunker af service liggende, så du har nok til en større fest. Derfor er det typisk en nem løsning at ty til serviceudlejning. Hvad enten du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland er der rigtigt mange muligheder for at leje service. Du kan også helt selv bestemme, hvilken type service du ønsker. Mange har et stort udbud af forskellige slags servicer, så du burde ikke have problemer med at finde de helt rigtige knive og gafler.

Helt konkret indebærer serviceudlejning at du vælger præcis de tallerkener, der passer bedst til din fests tema. Derefter vælger du de rette gafler, skeer og knive. Hvis du har lyst, kan du også supplere med glas, sovsekander, duge eller sågar lysestager med 3 eller 5 arme.

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på ved serviceudlejning?

Der er nogle få ting, du skal være opmærksom på. Mange udlejere tilbyder muligheden for at vaske servicen, efter du har brugt den mod et mindre beløb. Så hvis du hellere vil fokusere på at have det sjovt ti festen, anbefaler vi, at du tager kontakt til udlejeren af servicen, så du blot skal fokusere på at hygge dig!

De fleste leverandører kræver desuden, at du foretager din bestilling minimum 7 dage, før du skal bruge service. Derved får de mulighed for at håndtere og koordinere din bestilling, så du er sikker på alt er, som det skal være før din fest. Du skal dog være særligt opmærksom på, at det ved højtider måske kan være nødvendigt at bestille endnu tidligere. Et eksempel på sådan en højtid kunne være jul, omkring sommerfesten eller måske konfirmationsperioden.

Som nævnt er det underordnet hvor i landet, du befinder dig, hvis du skal leje service til din fest. Der findes leverandører fra Thisted i Nordjylland til København på Sjælland. Dog er prisen forskellig baseret på flere faktorer såsom transporttid og antallet af konkurrenter i nærheden.