Party bus

De kender sikkert at stå i situationen, hvor du skal rykke din privatfest ned mod byen. Dilemmaet opstår ved, at transport i sin essens er kedelig, og noget som bare skal overstås. Men behøver det egenlig være det? Svaret er nej! Det er muligt at bevare den fremragende stemning, du har arbejdet så hårdt på at skabe til din fest, mens i er på vej mod natklubberne. Måske kan du endda gøre stemningen endnu bedre på vejen. Svaret er en party bus!

Hvorfor er en partybus så speciel?

Det unikke ved en party bus er, at den kombinerer komfort med fest og farver. I stedet for at man skal opdele festen og proppe sig ind i taxaer, så kan du sende alle dine gæster over i en fest bus, så du er sikker på festen ikke mister dampen! Bussen kan være udstyret med alt fra stripperstang, sofa og dansegulv til diskolys og røgkanoner.

Du tænker måske en party bus er forbeholdt eksotiske lokationer som Los Angeles og Las Vegas, men der er mange muligheder for at leje en partybus her i Danmark. For eksempel vil en party bus være perfekt, hvis du skal holde fest i København, da nogle barer ligger et stykke væk fra hinanden. Det er dog også en perfekt løsning, hvis din fest er en smule uden for byen, og der er lidt transporttid.

Skal din fest være ekstra luksuriøs, kunne du også overveje at leje en limousine til dine gæster!

Hvordan foregår udlejningen af en party bus?

Når du lejer en party bus, skal du ikke tænke på, hvem der skal køre bussen. Det er din fest, så derfor skal du selvfølgelig også være en del af den! Du skal dog være opmærksom på, at desto længere tid i lejer bussen, jo dyrere bliver det, da chaufføren er timebetalt.

I Danmark er det ikke lovligt at sælge alkohol i busser, så derfor skal i selv medbringe alkohol. Det kommer an på udlejeren af bussen, om man må drikke alkohol i bussen samt hvad beløbet for depositum er. Typisk er det dog muligt at drikke i bussen. Rengøring står leverandøren for, så du skal ikke bekymre dig om at bruge hele din aften på at gøre rent i stedet for at have det sjovt. Vær opmærksom på at der typisk vil være en ekstra omkostning, hvis der bliver kastet op!

Du bestemmer selv, hvor lang tid du ønsker at leje bussen, men dette skal oplyses i for vejen, så udlejeren har mulighed for at finde den bedste bemanding til bussen. Prisen på en party bus afhænger af flere ting. For det første er den afhængig af typen af bus, der lejes, hvor luksus party busserne naturligvis er dyrest. Derudover er det også afhængigt af, hvor i landet du befinder dig. Prisen er altså ikke nødvendigvis den samme i Jylland som den er på Fyn eller Sjælland. Vi anbefaler, du tjekker hvilke udbydere, der findes i dit nærområde. Slutteligt er prisen, som tidligere nævnt, også afhængig af hvor mange timer man lejer bussen.