Limousine service

Hvorfor overhovedet leje en limousine?

En limo er det ultimative tegn på en aften fyldt med luksus i overdådens tegn. Forestil dig blot at rulle op til en natklub i en limousine. Det er helt sikkert noget, som vil få folk til at vende hoveder. Du tænker måske, at limousine service udelukkende er forbeholdt storbyer som Aarhus og København, men mindre byer som Viborg, Vejle, og Svendborg har mange muligheder for at leje en limo. Limousine udlejning er tilgængeligt i både Jylland, Fyn og Sjælland. Der er dermed ingen undskyldning for ikke at pifte din fest op med den mest sofistikeret form for transport, der findes!

Skal du giftes, vil den perfekte transport fra kirken være en limo. For det første er der masser af plads i en limousine, så i behøver ikke sidde trængt. Derudover er den også betragtelig mere privat, end en normal bil eller hestevogn, der også er populære transportmidler fra kirken eller rådhuset. Udover at være mere behagelig end andre alternativer, så sender limoen også et mere luksuriøst signal.

Hvilke slags muligheder har jeg ifb. med limousine service?

Alt afhængigt af dine behov kan du leje flere forskellige slags limousiner. Alt fra mindre biler med plads til 2-3 mand til store limousiner, der har plads til 8 personer eller mere. Du kan også selv vælge, om du foretrækker en hvid eller sort limousine, så valgmulighederne er mange. Det afhænger dog udelukkende af udbyderen, så vi anbefaler at tjekke hvilke muligheder den lokale limo service nær dig har!

Hvad angår prisen på limousine service, så betaler man normalvis pr. time. Prisen ligger omkring 1300 kroner for den første time, og derefter koster det omkring 500 kroner pr. påbegyndte time. Prisen varierer dog fra udbyder til udbyder og er desuden dybt afhængig af, hvilken limousine man lejer. Du skal også være opmærksom på, om udbyderen tilbyder limousinen med chauffør, eller om du selv skal køre bilen.

Limo service som business kørsel

Der er dog ikke kun i forbindelse med en eksklusiv fest, at en limousine service er relevant. Hvis du får besøg af en indflydelsesrig kunde, vil et lufthavns pickup i en limousine virkelig signalere, at du ønsker det bedste for din kunde. Netop derfor bliver limousiner ofte anvendt i forbindelse med business kørsel. Kort sagt skaber en limousine en VIP oplevelse, som ikke mange andre ting kan!

Hvis du vælger at benytte en limousine i arbejdshenseende, vil du uden tvivl have gjort et godt førstehåndsindtryk på dine gæster. Du er også sikker på, at limo chaufføren vil opføre sig professionelt og med klasse. De er vant til at håndtere VIPs, så du kan trygt overlade dine gæster i deres kyndige hænder.