Leje af softicemaskine

Disse ting skal du være opmærksom på, når du lejer en softicemaskine

Efterhånden kan man leje de fleste ting til en fest. Alt fra slush ice maskiner og popcornmaskiner til catering og fadølsanlæg. Der er ikke let at lave rigtig soft ice, hvis ikke man har en soft ice maskine, og desuden giver maskinen en mere autentisk oplevelse. Hvem mindes ikke barndommens stunder, hvis man stor og laver en softice fra en soft icemaskine? En softicemaskine er et garanteret hit – både for store og små!

Én maskine, mange smagsvarianter

Det er ikke kun vanilje, du kan få din nylejede softice maskine til at spytte ud. Udvalget af smage varierer fra udbyder til udbyder, men typisk har du en række forskellige valgmuligheder at vælge mellem. Derudover kan maskinen også lave både frozen yoghurt, sundae og almindelig softice. Der er massere af muligheder for dig til at sammensætte den perfekte dessert til dig og dine gæster!

Kan der leveres til både Jylland, Fyn og Sjælland?

Det korte svar herpå er ja! Der er dog stor forskel i København eller Aarhus sammenhold med fx det sydjyske byer som Kolding og Vejle. Når antallet af udbydere er stort, har du også flere valgmuligheder – både hvad angår smagsvarianter, leveringsbetingelser og prisleje. Det vil dog, uanset hvad være muligheder for at du kan få leveret en softicemaskine til din fest, selvom din fest foregår i en mindre by i Nordjylland eller Vestjylland.