Leje af slush ice maskine

Hvorfor overhovedet leje en slush-ice maskine?

En slush-ice maskine er perfekt til sommerfesten med sin lækre smag og kølende effekt. En slush ice er let at lave og samtidigt er det garanteret, at alle børn elsker dem. Derfor er det et fremragende alternativ til sodavand, og helt sikkert noget børnene vil huske. Slushice er dog også et rigtig godt supplement til for eksempel hot dogs eller popcorn. Ved at kombinere disse vil du være helt sikker på at få den perfekte menu til en børnefødselsdag!

Det er dog ikke kun børn, som kan nyde glæde af en slushice maskine til din fest. Også voksne har store glæder af det. Hvis du skal servere drinks til dine gæster, tænker du garanteret, at du skal sørge for at have en masse is, så du kan nedkøle drinksene. Det er dog ikke nødvendigt, hvis du har lejet en slush-ice maskine! Hvis du bruger slushice til at nedkøle dine drinks, vil du kunne skabe nye unikke drinks. Slushicen vil tilføje ekstra smag til drinken, så du kan lave meget specielle og lækre drinks! Det er derfor ligegyldigt, om din fest er for små eller store – du er garanteret at en slush ice maskine vil falde i god smag hos dine gæster uanset hvad!

Skal jeg leje eller købe slushice maskinen?

Spørgmålet om at købe eller leje en slushice maskine afhænger, som så meget andet, af hvor meget du planlægger at bruge den. Skal du kun bruge den 1 gang er det forholdsvist billigt at leje en slush-ice maskine. I længden vil det dog give mening at købe en. Vi anbefaler at leje første gang, du skal bruge den. Hvis det bliver en succes, kan du derefter overveje at investere i en maskine.

Hvor mange personer kan en slush ice maskine håndtere?

Der er stor forskel på slushice maskiner. Derfor er der også tilsvarende stor forskel på kapaciteten, de kan håndtere. Typisk kan maskinerne lave omkring 100 slushice pr. portion. Det tager et par timer for maskinen at lave slush icen, så sørg for at starte i god tid, når du skal lave din slush ice. Derudover er det også vigtigt, at du benytter rigtigt slushice saft. Hvis du bruger normal saft, vil det blot krystallisere, så du ikke får en “rigtig” slush ice.

Du har mulighed for at leje en slush ice maskine over hele landet – fra Nordsjælland til Nordjylland. Det er populært at leje slush-ice maskiner, så derfor har du mange muligheder selvom du bor i Hillerød eller Esbjerg. Dog er mulighederne naturligvis størst, hvis du bor i Aarhus, Odense eller København.