Leje af popcornmaskine

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på i forbindelse med udlejning af popcornmaskine?

Det vigtigste du skal være opmærksom på, når du lejer en popcornmaskine er, om du selv skal købe poserne med popcorn seperat, eller om de er inkluderet. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, og derfor er det vigtigt, at du læser grundigt på deres hjemmeside, for en popcornmaskine er ikke meget værd uden popcorn! Hvis du ikke selv skal stå for poserne med popcorn, vil udbyderen sandsynligvis have oplyst hvor mange gæster, i bliver til festen. På den måde kan du være sikker på der er nok til alle dine gæster.

Som altid, hvad end du lejer en pølsevogn, softice maskine eller popcornmaskine, skal du være opmærksom på, om det er dig, der skal stå for rengøringen af maskinen, eller om det er udlejeren. Læs derfor grundigt, hvad udbyderen oplyser på hjemmesiden.

Er det billigt at leje en popcornmaskine?

Det er forholdsvist billigt, hvis du beslutter dig for at booke en popcornmaskine. Prisen afhænger dog af en række faktorer. Dels hvor mange gæster (og derved hvor mange popcorn, der skal bruges), og dels hvor i landet din fest er (hvor lang transporttid leverandøren har). Popcorn er dog som udgangspunkt en meget billig snak at servere sammenholdt med andre alternativer som is eller hot dogs.

Er der forskel på, om jeg lejer popcornmaskinen i Jylland, Fyn eller Sjælland?

Antallet af popcornmaskiner til leje er sandsynligvis meget forskelligt alt afhængigt af, hvorvidt du skal bruge maskinen i Århus, København eller mindre byer som Vejle og Næstved. De fleste udbydere har samlet sig omkring byerne, hvor der befinder sig mange mennesker. Det betyder, at folk som skal holde deres fest i Aalborg og Odense vil have langt færre problemer med at finde den helt rigtige popcornmaskine end folk fra mindre byer. I praksis betyder dette, at hvis du ønsker en popcornmaskine til din fest, og du bor i Udkantsdanmark, så skal du bestille maskinen i god tid. Derved er du garanteret, at også dine gæster kan få frisklavede popcorn til din fest.