Leje af jukebox

Skal du holde en fest med et retro tema? Så kan en jukebox måske være lige det, der mangler for at din fest bliver ekstra sjov. En jukebox bringer minderne tilbage til en tid, hvor man skulle rejse sig for at skifte musikken og ikke blot kunne trykke på en knap på sin telefon. En jukebox er et sjældent syn til fester, hvilket lige netop er grunden til, at det med garanti vil være en succes – især hvis det passer tematisk ind i for eksempel en 80’er eller 90’er fest.

Da det er sjældent, man ser en jukebox, er der desværre også et begrænset antal af udbydere. Hvis du skal leje en jukebox, skal du altså være særdeles opmærksom på, at den leverandør du har fundet måske kun leverer til Nordjylland og ikke Sjælland.

Skal jeg købe eller leje min jukeboks?

Hvis du kun skal bruge jukeboxen til din fest, anbefaler vi klart at leje den, da det er svært at finde en billig jukebox til salg. Selv om du lejer den, har du stadig fuld kontrol over, hvilke slags sange den har, og hvornår den bliver leveret og afhentet. Det er utrolig nemt at sætte den jukeboxen op, da det blot kræver et normalt strømstik.

Er én jukebox nok til min fest?

Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt boksen kan spille dit lokale op. En normal jukeboks kan uden problemer et lokale op på omkring 80 km2. Det vil sige, at en jukebox vil være ideel, hvis din fest har mindre end 50 gæster. Hvis den er større, kan det varmt anbefales at leje en DJ eller festmusiker. Dette vil helt sikkert også blive sat pris på, da live musik altid har en særlig plads i folks hjerte.