Leje af duge

De færreste har mange duge liggende derhjemme, så derfor er det meget normalt at leje duge. Den største fordel ved at leje duge hos en udbyder er, at du kan bestemme lige præcis, hvilken slags dug du gerne vil have. Derfor kan du vælge den helt rigtige, som passer perfekt ind i din fests tema. Du er ikke nødsaget til at bruge den samme gamle dug, du altid benytter til din fest. Derimod står det dig frit for at vælge mellem for eksempel hvide eller sorte duge eller måske en stofdug, som passer eminent til dit tema. Hvis du kun har runde borde, kan du selvfølgelig også leje runde duge, så de passer til bordene.

Du kan kombinere leje af servietter med bookning af duge

I forbindelse med leje af duge vælger mange også at leje servietter. Dette kan gøres hos stort set alle forhandlere, så det er hurtigt, nemt og smertefrit at sørge for, at der er styr på den del af din fest. Hvis du vælger at leje servietter samme sted, som du får duge fra, kan du desuden sikre dig at servietterne og dugene passer perfekt sammen. Ydermere er det billigt at finde nogle duge i rigtig god kvalitet, som helt sikkert vil være medvirkende til at gøre din fest en lille smule bedre.

Kan jeg lege duge, uanset hvor i landet jeg befinder mig?

Udlejning af duge og servietter bliver tilbudt over hele landet. Lige fra de største byer som København, Aarhus og Aalborg til mindre byer som Viborg, Kolding og Køge. Kort sagt kan du få leveret duge uanset om du bor på Fyn, Sjælland eller i Jylland. Der bliver dog typisk pålagt et ekstra gebyr for transport, så vær opmærksom på dette, når du vælger udbyder af duge. Derfor vil prisen også være lavere i større byer som Odense, da der er flere udbydere, som ligger tæt på byen.