Lej en pølsevogn

Sidder du og spekulerer over, hvordan du lige gør din sommerfest så unik og sjov som muligt, så vil leje af en pølsevogn sandsynligvis ikke være et dårligt sted at starte. Intet bringer barndomsminderne frem som en velsmagende hot dog fra en autentisk dansk pølsevogn. Skal du holde en større fest vil det derudover være forholdsvist billigt at leje en pølsevogn relativt til den værdi det vil skabe for dig og dine gæster. Det er fuldstændig ligegyldigt, om du afholder din fest i København, Aarhus eller måske et helt tredje sted såsom Vejle, Aalborg eller Slagelse. Grundet det større udbud af pølsevogne vil prisen dog sandsynligvis være højere i mindre befolkningstunge områder som Sønderjylland, Nordsjælland eller Lolland Falster.

Skal jeg leje en pølsevogn med eller uden personale?

Det er både muligt at leje en pølsevogn med eller uden pølsemand. Det er helt op til dine præferencer, hvad du vælger. Prisen vil naturligvis være højere, hvis du ønsker at have en pølsemand med, da hans løn skal betales oveni. Til gengæld vil det give dig en garanti for, at alle pølser og hot dogs vil være i topklasse, grundet pølsemandens mange års erfaring. Derudover kan du også selv nyde festen, da du slipper for at stå bag pølsevognen hele aftenen.

Typisk er valgmulighederne mange, hvad angår hvilken slags pølser og hvilket tilbehør man kan vælge. Det anbefales at tage en snak med din udvalgte udbyder, da de oftest vil være i stand til at identificere præcis, hvilke slags pølser og tilbehør som vil passe bedst til din fest og dine præferencer.