Lej en dværg

Hvordan booker man en dværg?

Du tænker måske, at det er mere besværligt at bestille en dværg end at leje en servitrice eller dørmand. Virkeligheden er dog langt fra dette. Det er meget lige til at hyre en dværg. Det eneste du skal være opmærksom på er at oplyse, hvilke jobs dværgen skal udføre. Derefter er det op til den enkelte dværg at vurdere, hvorvidt de har lyst til at gøre det. Dværgene driver forretningen selvstændigt, hvilket vil sige, at det er helt op til dværgene selv at vurdere, hvad de har lyst til at gøre. Kort sagt er arbejdsforholdene for dværgene helt lige så gode som alle andre virksomheder.

Hvilke slags aktiviteter kan man hyre en dværg til?

Men hvad bruger man egentlig oftest dværgeunderholdning til? Dværgene man lejer er dygtige entertainere, så du er sikker på din fest får et kæmpe løft. Nogle dværge har dog også specialiseret sig inden for visse grene af underholdning. Dette kunne eksempelvis være:

  • Tjener
  • Strip
  • Bartender
  • Dørmænd
  • Etc.

Typisk er dværge det sidste touch din fest mangler, så det er bare med at tage kontakt til og få afklaret, om dværgene er i stand til at lave lige netop den aktivitet, du ønsker til festen!

Det kunne for eksempel være et sjovt og uforglemmeligt twist på en polterabend, hvis det lige pludselig var en dværg, som stod bag DJ pulten eller serverede lækre drinks. En ting er helt sikkert; hvis du lejer en dværg til din fest, så vil dine gæster tale om festen i lang tid efter!

Hvor kan man leje en dværg for en aften?

I gennemsnit fødes der kun 2-4 dværge om året i Danmark. I sagens natur er der derfor ganske få dværge i landet. Derudover er det langt fra alle dværge, der arbejder inden for underholdningsindustrien. Derfor kan det måske godt være en smule mere problematisk at leje en dværg, hvis du ikke bor i storbyerne Aarhus og København. Det er dog ikke et større problem, end at du måske skal betale lidt ekstra i transport, hvis du bor i Vestjylland eller Sønderjylland. Generelt bliver det sandsynligvis ikke et problem for dig at leje en dværg, uanset hvor i landet din fest skal afholdes.