Lej en DJ

I stedet for selv at stå for ansvaret for at styre musikken natten lang til din fest, hvorfor så ikke hyre en DJ, og derved overlade ansvaret i hænderne på en kyndig professionel. En DJ har fingeren på pulsen af den internationale musikscene, og han ved præcist, hvad der hitter lige nu. Udover dette har de også stor erfaring med at identificere, hvorvidt deres publikum mest er til 80’er sange, eller om de er til en speciel genre. Kort sagt kan du ikke være i sikrere hænder, hvis du ønsker at holde en fest, hvor musik er en central del af underholdningen.

Hvad skal jeg stå for, når jeg lejer en DJ til min fest?

DJ’en medbringer selv alt DJ pult, udstyr og DJ lys, så han har alt med, der er nødvendigt for at kunne fyre op for en god fest. Det vil sige, at du ikke tænke på at sørge for om forholdene er gode til musik – Det er en del af DJ’ens opgave. Mange DJ’s er meget erfarne og ved lige præcis, hvordan udstyret opsættes, således den bedst mulige oplevelse sikres – og det er ligemeget, om festen holdes i København, Aarhus eller Aalborg.

Hvad angår prisen, vil DJ’s med meget erfaring sandsynligvis være dyrere, end nogle med knap så meget erfaring. Prisen afhænger derudover af, hvilket type arrangement der skal spilles til, samt hvor lang tid du gerne vil have musikken til at spille.