Konfirmationskørsel

Konfirmationen er ofte en begivenhed, der betyder meget både for hele familien og for konfirmanden selv. Det er en dag, hvor der gerne må blive gjort ekstra meget ud af tingene og en dag, som konfirmanden kan se tilbage på resten af livet. En måde at gøre dagen endnu mere speciel, mindeværdig og oplevelsesrig er ved at ankomme til kirken eller tage fra kirken i en smart og anderledes bil.

Det kan være en luksuriøs limousine, en lækker sportsvogn som Ferrari eller Lamborghini eller en mere klassisk bil som en Bentley – mulighederne er mange alt efter hvilken bil, din konfirmand drømmer om. Uanset hvilken bil, der vælges, kan det under alle omstændigheder være med til at gøre den specielle konfirmationsdag endnu mere unik og uforglemmelig.

Det praktiske ved leje af konfirmandbil

Der er mange muligheder for at leje konfirmationsbiler. Nogle lejer et bredt vifte af forskellige biler ud i hele landet, mens andre tilbyder udlejning af bestemte typer biler i bestemte landsdele. Der er både mulighed for at køre bilen selv, ligesom du kan få en chauffør til at køre bilen. Mange tilbyder også at aflevere og afhente bilen, så du ikke selv skal bekymre dig om dette men kan nyde dagen til fulde.

Priserne afhænger naturligvis både af udlejer og typen af bilen men ligger ofte mellem 1500 og 3000 kr., hvor konfirmanden kan køre en tur og også få taget ekstra specielle konfirmationsbilleder med den flotte bil. Nogle udlejningsfirmaer tilbyder også en professionel fotograf, der kan tage ekstra flotte billeder af konfirmanden sammen med bilen – eventuelt foran kirken, feststedet eller et unikt og smukt område.

Der er også ofte mulighed for at flere konfirmander kan køre konfirmandkørsel sammen – på den måde sparer du penge, samtidig med at konfirmanderne kan være fælles om oplevelsen på denne helt specielle dag.