Klovn

Et klassisk eksempel på underholdning til børnefødselsdagen er at hyre en klovn til din fest. Når du lejer en klovn, er du sikker på, at din fest får et ekstra skud sjov og entusiasme. Næsten alle påskønner en klovn, og det morskab de formår at tilføre ved en fest. Hvis du leder efter en løsning, som er lidt mere billig end at hyre en klovn, kan du leje et klovnekostume og selv træde til.

Hvad laver en klovn egentlig?

En klovn er en af de mest alsidige underholdningsformer, du kan hyre, men hvad kan han bidrage med til din fest? Alle klovne laver typisk et klassisk sceneshow, hvor de underholder børnene med ballondyr og lignende. Typisk er målgruppen for klovneunderholdning 2-14 års alderen. Såkaldte trylleklovne vælger at kombinere trylleri og klovneri for at skabe mest sjov og spas. Der er også mange, som vælger at optræde som en del af en klovne duo, hvor der kommer to klovne ud til din fest. Det skaber en særdeles god dynamik i sceneshowet og er kraftigt medvirkende til forbedre showets kvalitet. Så længe vejret tillader det, er der ingen hindring for at klovnene kan udføre deres show udendørs.

Er det dyrt at hyre en klovn til min fest?

Prisen på et klovneshow afhænger meget af, hvor i Danmark du bor. Transportomkostningerne for klovnene vil være højere, hvis du bor langt væk fra de store byer København, Aarhus, Odense og Aalborg. Der bor flest mennesker i disse byer, og derfor er der også flest klovne i de områder. Du kan dog også finde lokale klovne i mange andre steder i landet som Vestjylland, Sønderjylland og på Sjælland. Vær dog opmærksom på at det er relativt få personer i Danmark, som er klovne, så du er måske nødsaget til at betale lidt højere transportomkostninger, end hvis du valgte at hyre en komiker eller lignende.