Klovn og Ballonmand

Skal du holde børnefødselsdag eller en anden begivenhed med børn, er en ballonmand eller en klovn en fantastisk ide til at gøre festen endnu mere skæg og fornøjelig for børn og barnlige sjæle. Lejer du en ballonmand, kommer en dygtig ballonmager ud og laver flotte dyr eller figurer til børnene, der ofte synes, det er rigtig sjovt og fascinerende. Lejer du en ballonmand til en børnefødselsdag, er der også den fordel, at du kan tage en times tid fri, hvor du kan få benene op og lidt ro i hovedet, mens ballonmanden tager sig af at underholde børnene.

Ballonklovne kombinere imponerende ballonfigurer med trylleri, sang og cirkus

Endnu mere festligt og underholdende bliver det, hvis du lejer en ballonklovn, der kombinerer tossede klovnerier med flotte ballonkunstnerier i underholdende shows. Der findes et hav af forskellige ballonklovne med forskellige shows og talenter inden for både trylletricks, jonglering, cirkus, sang og musik og ballonkostumer – det handler altså i høj grad om, hvad du ønsker til din fest.

At leje en klovn eller ballonmand er ikke kun en god ide til børnefødselsdage – det kan være lige så underholdende og morsomt ved firmafester eller receptioner med børn eller til en ekstra spændende dag i børnehaven, ligesom det kan gøre en byfest, en speciel dag i bycentret eller underholdning på en campingplads endnu sjovere og mere spændende.

Uanset om du lejer en ballonklovn til en privat festlig begivenhed eller som virksomhed, er klovnene klar på at tilpasse showet efter omgivelser og publikum, ligesom de er klar på at sprede masser sjov, ballade og godt humør.

Det praktiske ved leje af ballonklovn

Prisen for at leje en ballonmand eller – klovn til et arrangement afhænger meget af arrangementets art og størrelse. For en privat fest eller arrangement vil prisen ofte ligge omkring 1000-1500 kr. for en time, mens det koster lidt mere at leje en klovn i en institution som en børnehave eller skole. Mange klovne laver shows i hele landet, mens andre kun optræder og kommer til arrangementer i bestemte dele af landet.

Uanset hvilket arrangement, du skal holde, og uanset om du vælger at leje en ballonmand eller en ballonklovn, kan du være sikker på, at det nok skal gøre dagen underholdende og uforglemmelig for både børn og andre barnlige sjæle.